Макарони з соусом з яловичини

Другі страви

Макарони з соусом з яловичини

У моїй родині думка про макаронах двояке: я їх просто обожнюю в будь-якому вигляді, а от чоловік - тільки з соусами або підливами, інакше і не буде їсти! Тому доводитися для нього окремо готувати ще і соус!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
3

Яловичина
300 грам

Макарони "Трубочки"
150 грам

Морква
1 штука

Цибуля ріпчаста
1 штука

Кетчуп
2 столових ложки

Рослинна олія
2 столових ложки

Масло вершкове
50 грам

Окріп
300 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Ретельно чистимо моркву, цибулю та нарізаємо на кубики. Яловичину промиваємо і також нарізаємо невеликими шматочками.
    Макароны с соусом из говядины

  • 2
    У сотейник наливаємо масло і ставимо її на вогонь. Коли олія нагріється, закидаємо в нього м'ясо і тушкуємо приблизно 15 хвилин.
    Макароны с соусом из говядины

  • 3
    Далі закидаємо моркву і цибульку. Всі приправляємо. Тушкуємо майже до повного випаровування рідини і трохи обсмажуємо. Доливаємо окропу і додаємо кетчуп. Все заважаємо, зменшуємо вогонь і тушкуємо під кришкою ще 15 хвилин.
    Макароны с соусом из говядины

  • 4
    Макарони варимо окремо у воді з сіллю. Зливаємо воду і додаємо в макарони шматочок вершкового масла. Перемішуємо і викладаємо на тарілку.
    Макароны с соусом из говядины

  • 5
    А зверху викладаємо отриманий соус з яловичини. Приємного!
    Макароны с соусом из говядины

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок