Рогалики з шоколадною начинкою

Десерти

Рогалики з шоколадною начинкою

Рогалики - це ті ж круасани. Технологія виготовлення, зовнішній вигляд і начинки збігаються; різниця лише в тесті. Рогалики роблять зі звичайного дріжджового тіста, а круасани - з листкового дріжджового.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
10

Дріжджове тісто
1 кілограм

Шоколадна цукерка
10 штук

Яйце куряче
1 штука

Рослинна олія
20 мілілітрів

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для рогаликів нам буде потрібно 1 кг здобного дріжджового тіста. Ділимо його на п'ять рівних частин.

  • 2
    Кожну частину розкочуємо качалкою, у формі прямокутника. І чим довше будете формувати велику його бік, тим красивіше виходити рогалики.
    Рогалики с шоколадной начинкой

  • 3
    Отриманий прямокутник розрізаємо ножем по діагоналі. Вийшло два трикутника.
    Рогалики с шоколадной начинкой

  • 4
    В підставі трикутника, посередині, робимо надріз, довжиною не більше двох сантиметрів, загинаємо краю; і кладемо цілу цукерку трохи вище надрізу. См. на фото.
    Рогалики с шоколадной начинкой

  • 5
    Тепер скручуємо трикутник, як рулет, починаючи з основи. У результаті, виходить рогалик. Всі інші рогалики робимо за тією ж технологією.
    Рогалики с шоколадной начинкой

  • 6
    Викладаємо їх на деко, змащене рослинним маслом. Залишаємо рогалики на 20 хвилин у спокої, щоб тісто настоялося. Потім змащуємо їх збитим яйцем і відправляємо на 20-25 хвилин у духовку, розігріту до 180 градусів.
    Рогалики с шоколадной начинкой

  • 7
    Дуже смачно їсти теплі рогалики з холодним молоком! Приємного апетиту!
    Рогалики с шоколадной начинкой

  • 8
    P. S. Коли рогалики повністю охолонуть, начинка затвердіє. Смак, звичайно, стає зовсім не той... Перед вживанням розігрійте випічку в мікрохвильовій печі, і начинка знову розтане.
    Рогалики с шоколадной начинкой

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок