Капусняк зі свининою в мультиварка DELFA

Обід

Капусняк зі свининою в мультиварка DELFA

Капусняк нам знайомий з дитячих садків і шкільних їдалень, де подавався разом з теплим картопляним пюре.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Капуста білоголова
2 кілограми

Морква
1 штука

Цибуля ріпчаста
1 штука

М'ясо будь-яке
300 грам

Соняшникова олія
3 столових ложки

Масло вершкове
2 столових ложки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Все нарізаємо будь скибками і порціями, адже все одно нам потім це є!
    Капустник со свининой в мультиварке DELFA

  • 2
    М'ясо зварила заздалегідь, тому на готування брала відварне.
    Капустник со свининой в мультиварке DELFA

  • 3
    Трохи масла соняшникового на саме дно чаші, потім цибулю і морковушку, і м'ясо. Активуємо мультиварку на Гасіння на 40 хвилин. Через п'ять хвилиночок заважаємо і докидываем капусту, тільки частинами, інакше все не увійде.
    Капустник со свининой в мультиварке DELFA

  • 4
    Капуста сама виділить сік, завдяки чому страва не підгорить. А якщо докинути в капусняк і топленого вершкового масла - страва набуде смаку немислиму бархатистість і приємне томне післясмак!
    Капустник со свининой в мультиварке DELFA

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок