Розсольник з ковбасою

Перші страви

Розсольник з ковбасою

Найшвидший і простий розсольник! Ідеальний рецепт, коли у вас немає часу щось вигадувати на обід.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Картопля
2 штуки

Ковбаса варена
100 грам

Болгарський перець
Штуки

Цибуля ріпчаста
1 головка

Огірок солоний
2 штуки

Рис
3 столових ложки

Томатна паста
Столових ложки

Сіль
за смаком

Зелень
20 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Чим прекрасний цей суп, це те, що всі інгредієнти доступні в кожному будинку. Єдине, що треба зробити - це все почистити, закласти в касерюлю, налити води і поставити варити. Отже, картоплю чистимо, миємо, нарізами кубиками. Так само нарізаємо кубиками ковбасу.
    Рассольник с колбасой

  • 2
    Додаємо дрібно нарізану цибулю і жменю рису.
    Рассольник с колбасой

  • 3
    Тепер додаємо ложку томатної пасти і заливаємо водою (2 літри). Ставимо суп на вогонь і варимо приблизно 20 хвилин, поки рис не розбухне.
    Рассольник с колбасой

  • 4
    Поки суп вариться наріжте кубиками солоний огірок і половинку болгарського перцю. Їх ми додамо за 5 хвилин до закінчення варіння.
    Рассольник с колбасой

  • 5
    Останніми додаємо болгарський перець і солоний огірок. Розмішуємо, доводимо до смаку (солимо, перчимо). І суп готовий! Зелену цибулю і зелень завжди прикрасять і наситять свіжістю будь-суп.
    Рассольник с колбасой

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок