Капустяні пельмені з салом

Другі страви

Капустяні пельмені з салом

Пельмені власного виробництва в рази смачніше фабричних. Звичайно, на готування доведеться витратити час, але результат вартий того. Капустяні пельмені особливо смачні, коли охолонуть.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
12

Капуста квашена
750 грам

Сало
250 грам

Цибуля ріпчаста
1 штука

Перець чорний мелений
за смаком

Сіль
за смаком

Вода
1,5 склянки

Яйце куряче
2 штуки

Борошно пшенична
600 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    В 1,5 склянках води розчиняємо 1 ч. л. солі. У велику і глибоку миску просіваємо борошно "гіркою". В центрі робимо поглиблення і вливаємо в нього солону воду. Спочатку замішуємо тісто ножем. Потім приєднуємо яйця і вимішуємо тісто вже руками. Воно повинно вийти м'яким і еластичним. Готове тісто перекладаємо в поліетиленовий пакет і прибираємо його мінімум на 30 хвилин у холодильник.
    Капустные пельмени с салом

  • 2
    Поки тісто охолоджується, приступаємо до приготування начинки для пельменів. Квашену капусту віджимаємо руками від соку. Велику цибулину очищаємо і нарізаємо великими шматочками.
    Капустные пельмени с салом

  • 3
    Сало ріжемо на великі шматочки.
    Капустные пельмени с салом

  • 4
    Капусту, цибулю і сало пропускаємо через м'ясорубку. Капуста знову дасть сік зливаємо. До овочів і салу додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком. Все ретельно перемішуємо. Начинка для пельменів готова.
    Капустные пельмени с салом

  • 5
    Приступаємо до ліплення пельменів. Форма капустяних пельменів повинна бути як у вареників, "півмісяцем".
    Капустные пельмени с салом

  • 6
    Капустяні пельмені відварюємо в підсоленій воді з лавровим листом. Приємного апетиту!
    Капустные пельмени с салом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок