Зелений весняний салат з черемшею і авокадо

Салати

Зелений весняний салат з черемшею і авокадо

Цей салат дуже корисний за складом вітамінів і мікроелементів і дуже смачний. Гостроту йому надає черемша, яка має виражений часниковий смак і аромат.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Черемша
100 грам

Огірок свіжий
1 штука

Авокадо
1 штука

Кріп
1 пучок

Сік лимона
1 їдальня ложка

Рослинна олія
2 столових ложки

Сіль
на кінчику ножа

Перець чорний мелений
за смаком

Сік апельсиновий
50 мілілітрів

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Вимити листя черемші, огірок, гілочки кропу і авокадо.
    Зелёный весенний салат с черемшой и авокадо

  • 2
    Звільняємо від шкірки авокадо і видаляємо кісточку. Салат готую на одну порцію. Нарізаємо листя черемші шириною приблизно півтора сантиметра. Полукружками ріжемо огірок і авокадо.
    Зелёный весенний салат с черемшой и авокадо

  • 3
    Всі зелені інгредієнти викладаємо на блюдо і руками злегка перемішуємо. Для соусу видавлюємо сік половини апельсина і з'єднуємо з соком лимона, рослинним маслом, сіллю і перцем.
    Зелёный весенний салат с черемшой и авокадо

  • 4
    Перемішуємо і виливаємо на наш салатик. Нарізаємо дрібно укропчик і присипаємо зверху салат. Легкий, завдяки зелені і поживний, завдяки авокадо, зелений весняний салат готовий.
    Зелёный весенний салат с черемшой и авокадо

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок