Стегенця під медово-винним соусом

Страви з м'яса

Стегенця під медово-винним соусом

Легкий спосіб приготувати стегенця. М'ясо виходить ніжним і з прямим ароматом.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Окіст курячий
2 штуки

Мед
2 столових ложки

Спеції
2 столових ложки

Вино біле столове сухе
3 столових ложки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Стегенця краще вибирати середнього розміру, різати їх ми не будемо. Окіст з допомогою молотка відбиваємо дуже добре, але так, щоб кісточка всередині не розлізлося.
    Окорочка под медово - винным соусом

  • 2
    Окремо змішуємо спеції з вином і медом. З спецій відмінно підійшли паприка, хмелі-сунелі, базилік, мускатних горіх. Всього я брала по 1 ч. л, а ось горіха - 0,5 ч. л. Багато класти його не можна, він переб'є весь запах у страви. Обмазуємо цією заправкою кожен стегенце.
    Окорочка под медово - винным соусом

  • 3
    Можна відразу приступити до обжарке, а можна і дати помариноваться півгодини окорокам. Обсмажувати краще в сотейнику з мінімальною кількістю масла. Як тільки м'ясо обсмажиться і з'явиться смачна скоринка, то додаємо ще трохи вина і выпариваем.
    Окорочка под медово - винным соусом

  • 4
    Доливаємо води в сотейник і тушкуємо стегенця близько 40 хвилин.
    Окорочка под медово - винным соусом

  • 5
    Готово! Приємного апетиту!
    Окорочка под медово - винным соусом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок