Тістечко «Шу»

Десерти

Тістечко «Шу»

Радість ласунів - це, безсумнівно, тістечко. Пропоную спекти божественні «Шу» - невигадливі кругленькі фігурки з заварного тіста, начинені ніжним кремом із згущеного молока.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Борошно пшенична
Склянки

Вода
Склянки

Масло вершкове
150 грам

Молоко згущене
Банки

Яйце куряче
3 штуки

Сіль
за смаком

Цукрова пудра
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Приготуємо в'язке і дуже прилипающее до рук тісто. Розтопити 50 г сільського масла з водою і приєднаємо борошно, при цьому швидко помішуючи суміш. Знімемо з вогню і трохи остудимо. Далі введемо яєчка і постараємося це зробити поступово.
    Пирожное «Шу»

  • 2
    Визначимо тісто, оформлене з допомогою кондитерського мішечка в мініатюрні горбки, на злегка змащений жирком деко. У мене була відсутня пергаментний папір, але зазвичай я використовую її - стелю на деко. Випікаємо в дуже жаркому шафі не більше 15 хвилин.
    Пирожное «Шу»

  • 3
    Обережно знімемо, щоб випадково не пошкодити заготовки, які утворювали всередині порожнечі, безумовно, зручні для заповнення кремом.
    Пирожное «Шу»

  • 4
    А приготуємо крем, знову ж таки, з хорошого масла і солодкого згущеного молока шляхом збивання до світлого відтінку.
    Пирожное «Шу»

  • 5
    Заповнимо наші маленькі тістечка солоденькою начинкою, добре охолодженою після приготування. Рясно посипаємо цукровою пудрою і також охладим, як і крем. Ура, можна подавати до чаю ці божественні тістечка! До речі, згідно Вікіпедії, «Шу» - єгипетське божество повітря.
    Пирожное «Шу»

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок