Курка з часником в мультиварці

Страви з м'яса

Курка з часником в мультиварці

Цей рецепт порційній курочки для нас є універсальним. Тут і шматочки курки смачними виходять, і соус (підлива) надає певний часниково-курінний смак гарніру.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Курка
1 кілограм

Часник
3 зубчики

Лавровий лист
3 штуки

Рослинна олія
40 мілілітрів

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Готую будь-які частини/шматочки курочки. Найчастіше, я беру і ріжу цілу курку, але якщо є тільки певні його частини, то так теж підійде.
    Курица с чесноком в мультиварке

  • 2
    Включаю режим смаження в мультиповаре, наливаю масло і курочку трохи обсмажую. При необхідності і наявності більшої кількості шматочків, процедуру повторюю. Викладаю в чаші всі шматочки разом.
    Курица с чесноком в мультиварке

  • 3
    Додаю воду і лаврушку, нарізані або продавлені через часникодавку зубчики часнику, чорний перець (можна і білий додати, і червоний), сіль.
    Курица с чесноком в мультиварке

  • 4
    Після закриття кришки мультиварки вибираю на одну годину програму "Гасіння". Ось така тушкована курочка зі злегка смаженим смаком виходить.
    Курица с чесноком в мультиварке

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок