Це печиво з простих інгредієнтів дуже ніжне і смачне. І при цьому швидко готується. Вам точно сподобається.
Інгредієнти:
Кількість порцій:
12 Масло вершкове 65 грам
|
Цукор 100 грам
|
Борошно пшенична 100 грам
|
Розпушувач Чайні ложки
|
Лимонна кислота щіпка
|
Яйце куряче 1 штука
|
Кунжут 120 грам
|
У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
Новий лист покупок
Покрокова інструкція:
1
З самого початку нам потрібно злегка підсмажити насіння кунжуту. Для цього розігріваємо суху сковорідку і висипаємо їх туди. На середньому вогні смажимо як насіння, постійно помішуючи. Смажимо пару хвилин, поки вони не знайдуть ніжно-коричневий відтінок.
2
Беремо миску кладемо в неї вершкове масло (кімнатної температури) і цукор. Збиваємо з допомогою блендера (міксера) 30 секунд.
3
В окремій мисці змішати просіяне борошно, розпушувач і лимонну кислоту.
4
Потім в цукрово-масляну суміш додаємо яйце і збиваємо ще півхвилини, поступово додаючи суміш з борошном.
5
Потім це перемішуємо тісто з підсмаженими насінням кунжуту.
6
Розігріваємо духовку. Деко застеляємо фольгою (пергаментним папером). Злегка змащуємо олією. Тісто виходить трохи рідке. За допомогою ложки формуємо печиво. Але відстань між ними повинна бути 3-4 див. Так як в процесі воно трохи розтікається. Печемо щонайбільше чверть години. Їсти потрібно, коли воно повністю охолоне й затвердіє.