Домашнє печиво з кунжутом

Випічка

Домашнє печиво з кунжутом

Це печиво з простих інгредієнтів дуже ніжне і смачне. І при цьому швидко готується. Вам точно сподобається.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
12

Масло вершкове
65 грам

Цукор
100 грам

Борошно пшенична
100 грам

Розпушувач
Чайні ложки

Лимонна кислота
щіпка

Яйце куряче
1 штука

Кунжут
120 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    З самого початку нам потрібно злегка підсмажити насіння кунжуту. Для цього розігріваємо суху сковорідку і висипаємо їх туди. На середньому вогні смажимо як насіння, постійно помішуючи. Смажимо пару хвилин, поки вони не знайдуть ніжно-коричневий відтінок.
    Домашнее печенье с кунжутом

  • 2
    Беремо миску кладемо в неї вершкове масло (кімнатної температури) і цукор. Збиваємо з допомогою блендера (міксера) 30 секунд.
    Домашнее печенье с кунжутом

  • 3
    В окремій мисці змішати просіяне борошно, розпушувач і лимонну кислоту.
    Домашнее печенье с кунжутом

  • 4
    Потім в цукрово-масляну суміш додаємо яйце і збиваємо ще півхвилини, поступово додаючи суміш з борошном.
    Домашнее печенье с кунжутом

  • 5
    Потім це перемішуємо тісто з підсмаженими насінням кунжуту.
    Домашнее печенье с кунжутом

  • 6
    Розігріваємо духовку. Деко застеляємо фольгою (пергаментним папером). Злегка змащуємо олією. Тісто виходить трохи рідке. За допомогою ложки формуємо печиво. Але відстань між ними повинна бути 3-4 див. Так як в процесі воно трохи розтікається. Печемо щонайбільше чверть години. Їсти потрібно, коли воно повністю охолоне й затвердіє.
    Домашнее печенье с кунжутом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок