Гороховий суп зі свининою

Перші страви, Супи

Гороховий суп зі свининою

Гороховий суп в різних куточках землі, люди, з різними варіаціями, варили здавна. Копченості надають смак, аромат. Свіжа свинина на кістці додає наваристості. Суп виходить густий і ситний

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Свинячі ребра копчені
500 грам

Свинина
300 грам

Горох колотий
100 грам

Картопля
1 штука

Морква
1 штука

Цибуля ріпчаста
Головки

Зелень
Пучка

Сіль
за смаком

Перець чорний горошком
за смаком

Лавровий лист
2 штуки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Починаємо приготування з замочування гороху. Добре розмочений горох набагато краще розварюється.
    Гороховый суп со свининой

  • 2
    Копчені реберця розрізаємо під розмір каструлі.
    Гороховый суп со свининой

  • 3
    Заливаємо холодною водою.
    Гороховый суп со свининой

  • 4
    Додаємо свіжу свинину. Витримуємо хоча б годину. Бульйон стане прозорішим.
    Гороховый суп со свининой

  • 5
    Промиваємо м'ясо, перезаливаем воду, ставимо на вогонь. Знімаємо піну.
    Гороховый суп со свининой

  • 6
    Кладемо цибулю, зелень, промитий горох, лавровий лист.
    Гороховый суп со свининой

  • 7
    Приблизно годину варимо, після чого додаємо картоплю, моркву.
    Гороховый суп со свининой

  • 8
    Ще тридцять хвилин чекаємо, розливаємо по тарілках. Зробіть грінки або тости, вийде набагато смачніше.
    Гороховый суп со свининой

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок