Горбуша з соусом з червоної ікри

Страви з риби

Горбуша з соусом з червоної ікри

Це дуже смачне блюдо.Готувала на день народження, всі гості були в захваті!!!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Горбуша
400 грам

Сік лимона
2 столових ложки

Масло вершкове
2 столових ложки

Борошно пшенична
1 їдальня ложка

Вершки 20%
1 склянка

Сіль
щіпка

Перець чорний мелений
щіпка

Рослинна олія
за смаком

Зелень
за смаком

Ікра червона
150 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Рибу вимити, посолити, посипати перцем, додати лимонного соку. Запікати 25 хвилин.
    Горбуша с соусом из красной икры

  • 2
    Приготувати соус. На сковороду покласти вершкове масло, розтопити. У розтоплене масло викласти борошно, все ретельно розмішати, щоб не утворилося грудок.
    Горбуша с соусом из красной икры

  • 3
    У сковороду вилити вершки, розмішати, доводимо до кипіння. Трохи поперчити і додати червону ікру і зелень. Акуратно перемішати, щоб не пошкодити ікринки.
    Горбуша с соусом из красной икры

  • 4
    Готову рибу зверху полити отриманим соусом.Приємного апетиту!
    Горбуша с соусом из красной икры

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок