Салат з морквою, ковбасою, домашніми сухариками

Салати

Салат з морквою, ковбасою, домашніми сухариками

Готується просто, з'їдається швидко і з задоволенням.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Ковбаса сирокопчена
150 грам

Морква
1 штука

Сир Російський
80 грам

Кукурудза консервована
200 грам

Батон
120 грам

Часник
3 зубчики

Майонез
4 столові ложки

Рослинна олія
3 столових ложки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Мінімальний перелік необхідних продуктів дозволить без клопоту приготувати салат, порадувати домашніх або подати на стіл гостям.
    Салат с морковью, колбасой, домашними сухариками

  • 2
    На повільний вогонь встановлюємо сковороду вливаємо олію і перекладаємо сухарики, не всі скопом, а розділивши хоча б на дві партії обжарювання. Сухарі повинні підрум'янитися. Для перевертання використовувала вилку, так зручніше підчіплює кожну скибочку.
    Салат с морковью, колбасой, домашними сухариками

  • 3
    Ковбаса - кубиками, моркву і сир - велика терка, часник пропускаємо через прес. Банку кукурудзи була номіналом 250 р, я додала 200 г, за бажанням можна висипати всю. Заправляємо майонезом, змішуємо. При подачі на стіл закидаємо підсмажені сухарі, ще раз перемішуємо.
    Салат с морковью, колбасой, домашними сухариками

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок