Курка в медово-гірчично-винному соусі

Вечеря, Страви з м'яса

Курка в медово-гірчично-винному соусі

Курочка в соусі буде відмінним доповненням до вечері. А приємний аромат гірчиці тільки підкреслить її ніжний смак.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Курка
500 грам

Мед
3 столових ложки

Гірчиця
Столових ложки

Вино червоне сухе
30 мілілітрів

Сіль
за смаком

Спеції
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Курка - «продукт», який багатьом подобається, тому Вашій увазі пропоную один з варіантів її приготування.

  • 2
    Спочатку нам слід приготувати маринад для курки. Нам знадобиться мед, гірчиця, червоне винце і спеції до м'яса. Отже, поєднуємо всі вищевказані інгредієнти в одній тарілочці, ретельно змішуємо.
    Курица в медово-горчично-винном соусе

  • 3
    Беремо курочку (підійде будь-яка частина птиці), гарненько її миємо, видаляємо зайве, витираємо паперовим рушником/серветкою.
    Курица в медово-горчично-винном соусе

  • 4
    Курочку трошки натираємо сіллю, поміщаємо в посудину з маринадом. Добре перемішуємо і даємо настоятися як мінімум 0,5-1 години.
    Курица в медово-горчично-винном соусе

  • 5
    Потім курочку кладемо на розігріту сковородочку і починаємо обсмажувати. Спочатку на великому вогні і не накриваємо кришкою. Як тільки з'явиться скориночка - зменшуємо вогонь і прикриваємо кришкою. Курка буде готова, коли перестане витікати кров з м'яса (коли прокалываете). Частування готово.
    Курица в медово-горчично-винном соусе

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок