Сметанний соус з хроном

Соуси

Сметанний соус з хроном

Якщо ви любите звичайний хрін з буряковим соком, то раджу обов'язково спробувати хрін зі сметаною. Сметану раджу брати не жирну і не густу з вираженою кислинкою.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Корінь хрону
100 грам

Сметана 20% жирності
200 грам

Сіль
щіпка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Корінь хрону попередньо вимити і очистити ножем від шкірки. Нарізаємо для зручності невеликими шматочками.
    Сметанный соус с хреном

  • 2
    Готуємо м'ясорубку. У уникнення непотрібних сліз, зав'язуємо поліетиленовий пакет на м'ясорубку так, щоб прокручений хрін потрапляв на виході в пакетик. Прокручуємо на дрібну решітку, якщо решітка середня, то варто прокрутити двічі.
    Сметанный соус с хреном

  • 3
    Перекладаємо хрін з пакетика в тарілку зі сметаною, перемішуємо. Солимо за смаком. Сметанний соус з хроном готовий.
    Сметанный соус с хреном

  • 4
    Я частина соусу перекладаю в баночку з кришкою, зберігаємо в холодильнику протягом тижня. Дуже хороший соус з реберцями, запеченим м'ясом.
    Сметанный соус с хреном

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок