Суп "Вершковий"

Сніданок, Супи

Суп "Вершковий"

Хороший пісний суп, сирки надають вершковий смак.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Картопля
3 штуки

Сир плавлений
360 грам

Морква
1 штука

Цибуля ріпчаста
1 штука

Зелень
за смаком

Сіль
за смаком

Вода
2 літра

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Коли продукти готові, починаємо приготування супу. Суп виходить густий, як суп-пюре, тільки нічого промалывать не потрібно, якщо необхідно рідкіше, відповідно слід додати води.
    Суп

  • 2
    Гриби промиваємо,у мене були заморожені, тут допоможе друшляк. Залишаємо, хай трохи стікає вода.
    Суп

  • 3
    У киплячу воду занурюємо нарізану кубиками картоплю. Підсолюємо воду.

  • 4
    Обсмажуємо на олії моркву і цибулю. Як тільки вони обсмажаться до напівготовності, приєднуємо гриби, продовжуємо обсмажувати овочі хвилин десять. Солимо, додаємо приправу, сушену зелень.
    Суп

  • 5
    Натираємо плавлені сирки, я використовую дрібні зубці терки. Відставляємо їх у бік вони будуть заключним етапом супу.
    Суп

  • 6
    До картоплі опускаємо овочеву суміш, що складається з грибів, цибулі і моркви, варимо 5-7 хвилин.
    Суп

  • 7
    Настав час додати сирки. Беремо невеликі частини і опускаємо, помішуючи суп. Варимо ще 7 хвилин, помішуючи, інакше може пригоріти.
    Суп

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок