Апетитний лагман

Другі страви

Апетитний лагман

Для любителів ситної страви, приготованої повністю своїми руками, рецепт апетитного лагмана напевно припаде до смаку.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

М'ясо будь-яке
400 грам

Болгарський перець
3 штуки

Помідор
2 штуки

Цибуля ріпчаста
2 штуки

Морква
1 штука

Селера
20 грам

Часник
6 зубчиків

Аніс
за смаком

Гвоздика
1 грам

Борошно пшенична
2 склянки

Яйце куряче
1 штука

Рослинна олія
100 мілілітрів

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Всі почищені овочі нарізати часточками, великими шматочками, кубиками - як Вам подобається.
    Аппетитный лагман

  • 2
    Нарізаємо м'ясо. Повинні вийти шматочки розміром з пів пальця.
    Аппетитный лагман

  • 3
    В казані на олії обсмажити до золотистого кольору цибулю, додати до нього м'ясо, а вже коли і вони матиме рум'яну скоринку - всі овочі і спеції (у тому числі і сіль з перцем).
    Аппетитный лагман

  • 4
    Беремося за тісто. Потрібно замісити звичайне тісто, як на вареники, наприклад, але воно має бути м'яким і еластичним. З тіста розкачати ковбаски, а вже з них "розтягнути" локшину. Можна вчинити і легким шляхом - розкачати тісто і просто нарізати його. Але мені подобається саме такий варіант!
    Аппетитный лагман

  • 5
    У підсоленій воді відварити локшину, промити під холодною водою і додати суп (овочі з м'ясом). Східний суп готовий!
    Аппетитный лагман

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок