Гарячі бутерброди з сиром, свіжими помідорами і зеленою цибулею

Закуски

Гарячі бутерброди з сиром, свіжими помідорами і зеленою цибулею

Кожен день ми готуємо що-небудь смачненьке. Намагаємося витратити на це якомога менше часу і одночасно приготувати шедевр. Пропоную приготувати гарячі бутерброди за 15 хвилин.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
5

Батон
1 штука

Масло вершкове
20 грам

Помідор
2 штуки

Сир твердий
150 грам

Майонез
50 грам

Зелена цибуля
2 пучка

Кріп
2 пучка

Перець чорний мелений
щіпка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Беремо батон звичайний і нарізаємо на шматочки. Можна купити вже нарізаний батон, так зручніше. Шматочки батона намазуємо маслом, не шкодуючи.
    Горячие бутерброды с сыром, свежими помидорами и зелёным луком

  • 2
    Моєму і підсушуємо зелений цибулька. Потім нарізаємо. Сир беремо твердий, його ми натираємо на крупній тертці.
    Горячие бутерброды с сыром, свежими помидорами и зелёным луком

  • 3
    Вимиті помідори нарізаємо довільно. Краще звичайно подрібніше, зручніше буде їсти.
    Горячие бутерброды с сыром, свежими помидорами и зелёным луком

  • 4
    Першим шаром на вершкове масло викладаємо скибочки помідорів, посипаємо цибулею. Капаємо злегка майонезом.
    Горячие бутерброды с сыром, свежими помидорами и зелёным луком

  • 5
    Зверху на цибулька висипаємо натертий сир і не забуваємо про перчик. Прикрашаємо петрушкою або кропом.
    Горячие бутерброды с сыром, свежими помидорами и зелёным луком

  • 6
    Бутерброди викладаємо на тарілку і ставимо в мікрохвильовку на 2 хвилини. Якщо бутербродів більше 10, краще їх запекти в духовці. Тільки тоді Вам знадобиться більше часу.
    Горячие бутерброды с сыром, свежими помидорами и зелёным луком

  • 7
    Їсти їх краще гарячими. Підходять вони і під вегетаріанське блюдо. Приємного апетиту!
    Горячие бутерброды с сыром, свежими помидорами и зелёным луком

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок