Бісквітний рулет "Святковий" з кремом

Десерти

Бісквітний рулет "Святковий" з кремом

Якщо Ви хочете здивувати своїх гостей або рідних, приготуйте їм такий десерт - і виглядає красиво, і смачно дуже!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
3

Борошно пшенична
50 грам

Крохмаль картопляний
50 грам

Яйце куряче
4 штуки

Цукрова пудра
75 грам

Вершки 20%
150 мілілітрів

Банан
1 штука

Какао-порошок
2 столових ложки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Приготувати тісто для бісквіта: збити яйця з цукровою пудрою, додати борошно і картопляний крохмаль. Акуратно перемішати.
    Бисквитный рулет

  • 2
    Відокремити від тесту невелику частину (приблизно третину склянки),додати в неї какао-порошок і отриманим шоколадним тестом "намалювати" на пергаментним папері (її викласти на деко і змастити маслом) візерунок. Який? Це залежить від Вашої фантазії. Відправити на 4-5 хвилин у духовку.
    Бисквитный рулет

  • 3
    Зверху вилити основну масу для бісквіта і відправити в духовку. Готовий бісквіт піднімається трохи у висоту, стає щільним.
    Бисквитный рулет

  • 4
    Ще гарячою згорнути основу в рулет, обережно відокремлюючи від пергаменту.
    Бисквитный рулет

  • 5
    Остиглий рулет акуратно розгорнути, змастити збитими вершками, посередині покласти банан і знову згорнути в рулет. Правда, красиво вийшло?
    Бисквитный рулет

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок