Печінка з яблуками

Другі страви

Пропоную простий рецепт печінки. Дуже смачне поєднання печінки і яблук просто захоплює рецептори моєї мови. Набір продуктів мінімальний.




Інгредієнти


Для приготування печінки обалденной нам знадобляться:



  • печінку кролика (куряча, свиняча, теляча) 400 грам

  • цибуля ріпчаста - 2 великі цибулини

  • яблуко кисло-солодке середнє, можна 2 штуки


Як приготувати печінку з яблуками


Для початку помити печінка в холодній воді і обрізати всі непотрібності. І на сковороду на середню температуру. Попередньо додаємо трохи оливкового масла.


Нам потрібно згасити печінку, злегка обсмажити. Можна додати трохи води. Готуємо хвилин 10, перевіряємо готовність, проколюючи печінку вилочкою, поки кров не перестане сочиться.


Час приготування печінки яловичої збільшується приблизно в 2 рази.



Поки печінку готується ми приступаємо до цибулі. Ріжемо цибулю кільцями, можливо комусь зручніше півкільцями, суть від цього не змінюється. Лук обсмажуємо до жовтуватого кольору в окремій сковороді. Це фішка нашого страви.



Поки цибулька і печінку нудяться на плиті, ми займемося яблучком. Очистити яблуко від шкірки і порізати соломкою або кубиками. Відправляємо наші яблука в гості до цибульки. Трохи солимо.



Тепер цибуля та яблука разом і назавжди. Обсмажуємо їх до повної готовності. Але не в кашу.



Печінка тим часом підійшла, солимо за смаком і перчимо готову печінку. Любителям зелені не забороняється додати Укропчик або петрушки.



Викладаємо на тарілку печінку, а зверху викладаємо шубку з яблук та цибулі. Аромат просто приголомшливий.


Печень з яблокамі


Всім смачного, будьте здорові


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок