Лумакони з фаршем

Другі страви

Лумакони з фаршем

Лумакони, по нашому, макарони. Начинені фаршем і під сирною скоринкою - вишукана альтернатива макаронів по флотськи.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Сир
150 грам

Томатний соус
1 їдальня ложка

Сметана 15% жирності
100 грам

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

Лумакони
300 грам

Фарш м'ясний
300 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для цього нехитрого страви можна взяти будь-які макаронні вироби, що мають значні отвори для фарширування.
    Лумакони с фаршем

  • 2
    Відправимо в нашому випадку, лумакони в киплячу підсолену воду буквально 5-7 хвилин. Не переваріть, інакше не зручно буде начиняти, та й вигляд страви буде не так гарний.
    Лумакони с фаршем

  • 3
    Фарш у нас вже готовий, приправлений на ваш смак. Кладемо фарш в макарони, найзручніше це робити просто руками.
    Лумакони с фаршем

  • 4
    Розведемо сметану з томатом (хочете погостріше, візьміть аджику або кетчуп), додамо сіль-перець, зелень можна. Води 200 мл для початку.
    Лумакони с фаршем

  • 5
    Фаршировані вироби поміщаємо в підходящу ємність для запікання, заливаємо. Рідина повинна приблизно на 2/3 покривати макарони. Закриваємо фольгою. Отруюємо в духовку на 30 хвилин на 180 градусів.

  • 6
    Дістаємо, знімаємо фольгу, посипаємо тертим сиром і підрум'янюємо 10 хвилин при 180 .

  • 7
    Смачно, ситно, симпатично! Радуйте своїх близьких цікавою стравою. Приємного апетиту.
    Лумакони с фаршем

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок