Салат з печінки з солоним огірком

Салати

Дорога дружина побалувала мене салатом з печінки . У неї є коронний рецепт салату з печінки з морквою і свіжими помідорами. Але цього разу це буде зовсім інший салат.


Салат з печінки з огурцом



Продукти для салату з печінки


Для приготування салату з печінки з огірком нам знадобляться:



  • печінка свиняча або яловича 500 грам

  • 1-2 солоних огірки, залежить від розміру

  • 100 грам сиру

  • 2-3 варених курячих яйця

  • майонез

  • сіль, чорний мелений перець за смаком


Рецепт приготування салату з печінки з огірком


Печінка гарненько промити в проточній воді. По можливості зрізати з неї зайві плівочки.


Каструлю з водою поставити на вогонь, посолити, поперчити, додати будь-яких спецій за смаком, наприклад зерна кінзи. Покласти печінку в киплячу воду і варити до готовності, тобто хвилин 30.


Отваріваем печень


Готову печінку дістаємо з каструлі і викладаємо на тарілку, щоб трохи охолола. Потім остигнула печінку нарізаємо соломкою.


Салат з печінки з огурцом


Нарізану печінку кладемо в глибоку миску для салату. Обов'язково солимо і перчимо, але не сильно, так як будемо додавати майонез.


Складиваем печінка в міску


Беремо солоний огірок і натираємо його на крупній тертці в миску з печінкою.


Добавляем солоний огурец


На тій же тертці натираємо приблизно 100 грам сиру, можна трохи більше.


Добавляем тертий сир


Знову ж на крупній тертці натираємо в чашку з печінкою 2-3 зварених круто курячих яйця.


Добавляем варені яйца


Зверху все щедро заправляємо майонезом. Відразу майонез не перемішується.


Заправляем майонезом


Перед подачею на стіл перемішуємо салат з печінки великою ложкою і розкладаємо по салатницю.


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок