Настала літня пара, та я представляю Вашій увазі ще один яскравий салат, який порадує своєю соковитістю, з солодким присмаком кукурудзи і стиглого болгарського перцю.
Інгредієнти:
Кількість порцій:
6 Болгарський перець 1 штука
|
Кукурудза консервована 250 грам
|
Помідор 3 штуки
|
Яйце куряче 2 штуки
|
Майонез 2 столових ложки
|
Зелень за смаком
|
Сіль за смаком
|
У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
Новий лист покупок
Покрокова інструкція:
1
Моєму болгарський перець, очищаємо його від насіння, нарізаємо смужками середньої довжини і товщини, і висипаємо в салатник.
2
Відкриваємо банку з консервованою кукурудзою, зливаємо всю рідину, а зерна викладаємо в тарілку з перцем.
3
Помідори миємо й витираємо насухо рушником.
4
Ріжемо їх відразу в тарілку (так весь сік помідорів залишиться в салаті) невеликими шматочками.
5
Варені яйця ріжемо кубиками середнього розміру.
6
Зелень (петрушку, кріп тощо) подрібнюємо і відправляємо в салатник. Додаємо майонез, сіль за смаком і все перемішуємо. Салат готовий. Приємного апетиту!