Полуничний десерт

Десерти

Полуничний десерт

Полуницю люблять якщо не всі, то багато - точно. Пропоную рецепт ніжного десерту, який готується зовсім просто, а захват викликає великий.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Полуниця
300 грам

Білок яєчний
2 штуки

Цукор
за смаком

Желатин
2 столових ложки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Желатин приготувати по інструкції. Зручніше, якщо він - швидкорозчинний: залити гарячою водою (150 мл) і добре розмішати, щоб він повністю розчинився.
    Клубничный десерт

  • 2
    Полуницю засипати цукром і подрібнити за допомогою блендера (якщо хочете, щоб у десерті не траплялися маленькі кісточки, протріть полуницю через сито).
    Клубничный десерт

  • 3
    В полуничну масу влити охолоджений желатин і обережно ввести білки (їх потрібно збити в круту піну).
    Клубничный десерт

  • 4
    Виходить пишна маса приємного рожевого кольору. Її потрібно розлити у формочки (невеликі глибокі тарталеточкі або креманки) і відправити в холодильник на 6 годин (як мінімум).
    Клубничный десерт

  • 5
    Після того, як десерт в холодильнику придбає необхідну консистенцію, на пару секунд опустити посуд у гарячу воду (щоб він зміг відстати від форми) і викласти на тарілочку. Ідеально підійдуть до десерту збиті вершки або вершкове морозиво.
    Клубничный десерт

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок