Паста з куркою і грибами

Другі страви

Паста з куркою і грибами

Пасту можна зробити яку завгодно і з чим завгодно. Моя паста була експромтом - з того що було в холодильнику. Паста, приправи, овочі та/або м'ясо і ваша паста готова)

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Макарони "Трубочки"
200 грам

М'ясо куряче
300 грам

Печериці свіжі
300 грам

Молоко 3,2% жирності
400 мілілітрів

Соус соєвий
50 мілілітрів

Орегано сушений
щіпка

Базилік сушений
щіпка

Кріп
1 пучок

Паприка
2 столових ложки

Часник сушений
2 чайних ложки

Каррі
щіпка

Цибуля ріпчаста
3 головки

Оливкова олія
за смаком

Крохмаль картопляний
1,5 чайних ложки

Вода
10 мілілітрів

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Миємо печериці, нарізаємо будь-якої форми як любите. Я нарізала і не дрібно і не крупно.
    Паста с курицей и грибами

  • 2
    Відварюємо м'ясо або використовуємо свіжі курячі грудки. І те й інше нарізаємо шматочками, бажано не дрібними, щоб відчувався смак.
    Паста с курицей и грибами

  • 3
    Очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками цибулю, обсмажуємо до золотистого кольору на рослинному або оливковому маслі. В цей же час ставите на вогонь каструлю з водою і відварюєте в підсоленій воді макарони потрібно кількість часу, зазначеного на упаковці.
    Паста с курицей и грибами

  • 4
    До цибулі додаємо нарізані печериці та куряче м'ясо. знову обсмажуємо трохи, щоб з печериць виділилося трохи соку і грудка встигла протушкувати. Робите це під кришкою.
    Паста с курицей и грибами

  • 5
    Потім додаємо всі спеції, крім орегано, базиліка та кропу. Вливаємо молоко і соєвий соус. Гріємо поки не почне закипати. В цей же час в склянку наливаєте холодної води і розмішуєте там крохмаль, потім вливаєте в сковороду і швидко перемішуєте. Соус повинен почати густіти.
    Паста с курицей и грибами

  • 6
    Відкидаємо макарони на друшляк і відразу перекладаємо в сковороду, додаємо орегано і базилік. Перемішуємо і даємо макаронів трохи просочитися соусом, буквально хвилини 3-4. Всі досі робиться на вогні. Потім вимикаємо вогонь.
    Паста с курицей и грибами

  • 7
    Я вирішила додати невеликий пучок кропу, дрібно нарізавши його. Це зробила, коли паста була готова.
    Паста с курицей и грибами

  • 8
    Викладаємо на тарілку і при бажанні посипаємо натертим сиром, але і без сиру виходить дуже смачно! Приємного апетиту!
    Паста с курицей и грибами

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок