Суп з форелі

Супи

Суп з форелі

Супи корисні та смачні будь-які, а мій улюблений з найніжнішої форелі. Це супер просте блюдо, яке з'їдається за один раз і готую його зазвичай на один день. До речі, варіант з сьомгою теж можливий!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
3

Форель тушка
1 штука

Картопля
5 штук

Цибуля ріпчаста
1 штука

Морква
1 штука

Зелень
70 грам

Лавровий лист
3 штуки

Сіль
за смаком

Перець чорний горошком
за смаком

Перець духмяний горошком
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Моєму рибу, я зазвичай використовую голову і хвіст (основну частину тушки засаливаю). У каструлю з холодною водою опускаємо шматки риби, маленьку цибулину цілком, коріння. Солимо і варимо при слабкому кипінні 15-20 хв.
    Суп из форели

  • 2
    Тим часом ріжемо шматочками картоплю, тремо моркву і нарізаємо цибулю. Моркву і цибулю пасеруємо поки цибуля не стане прозорим. Хто хоче попостнее, можна покласти у бульйон сирі овочі.
    Суп из форели

  • 3
    Закладаємо підготовлені овочі в каструлю і варимо близько півгодини. В кінці готування додаємо чорний і запашний перець горошком. В тарілках прикрашаємо різаною зеленню.
    Суп из форели

  • 4
    Приємного апетиту.
    Суп из форели

  • 5
    Суп из форели

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок