Желе з яблук з желатином

Десерти

Желе з яблук з желатином

Такий десерт абсолютно не позначиться на Вашій фігурі, тому є його можете навіть після 18-00!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Яблуко червоне
2 штуки

Цукор
1 їдальня ложка

Сік яблучний
100 мілілітрів

Желатин
10 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Щоб його приготувати, візьміть солодкі, але не зелені яблука, желатин, сік і цукор.
    Желе из яблок с желатином

  • 2
    Яблука очистіть від шкірки, промийте у воді.
    Желе из яблок с желатином

  • 3
    Далі натріть на середній тертці і засипте цукром.
    Желе из яблок с желатином

  • 4
    В цей час розведіть желатин гарячою водою і швидко розмішайте, щоб не було в мисці грудочок. Додайте в нього трохи яблучного або яблучно-виноградного соку і влийте до натертим яблук з цукром.
    Желе из яблок с желатином

  • 5
    Все перемішайте і викладіть в силіконові формочки, які поставте в холодильник на 2-3 години.
    Желе из яблок с желатином

  • 6
    По закінченню цього часу Ви можете діставати яблучний десерт і приступати до його дегустації. Приємного!
    Желе из яблок с желатином

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок