Запечений гарбуз з цукром

Страви з овочей

Запечений гарбуз з цукром

Для усіх «Попелюшок», які мріють про те, що гарбуз перетворюється в карету, пропонуємо не чекати, а приготувати смачний десерт - цукрові шматочки гарбуза в духовці. Рецепт простий.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Гарбуз
200 грам

Цукор
2 столових ложки

Оливкова олія
1 їдальня ложка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    В рецепті інгредієнти розраховані на дві порції. За необхідності їх можна збільшити. Отже, ріжемо гарбуз на півкільця. Гарбузове насіння і м'якоть видаляємо. Шкірку очищаємо.
    Запеченная тыква с сахаром

  • 2
    Нарізаємо гарбуз на шматочки невеликого розміру.
    Запеченная тыква с сахаром

  • 3
    Перекладаємо гарбузове шматочки у форму для запікання. Попередньо змащуємо форму оливковою олією. Засипаємо гарбузове шматочки цукровим піском. Ставимо форму з гарбузом в духовку. Налаштовуємо параметри на 200 градусів. Запікаємо приблизно 25 хвилин. У процесі запікання перевертаємо шматочки гарбуза пару раз.
    Запеченная тыква с сахаром

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок