Гуляш з курки з грибами

Другі страви

Гуляш з курки з грибами

Гуляш підійде до будь-якого гарніру.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
8

Курка
Штуки

Цибуля ріпчаста
1 штука

Морква
1 штука

Лісові гриби
350 грам

Помідор
5 штук

Сметана 15% жирності
1 їдальня ложка

Томатна паста
1 їдальня ложка

Борошно пшенична
1 їдальня ложка

Соняшникова олія
3 столових ложки

Сіль
за смаком

Приправа для курки
за смаком

Перець чорний мелений
щіпка

Масло вершкове
20 грам

Вода
250 мілілітрів

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Цибулю і моркву взяти по одній штуці і, бажано, великого розміру. Цибулю нашаткувати, а моркву потерти на тертці. Обсмажити до готовності на рослинному маслі. Важливо добре обсмажити, щоб цибуля не хрустів на зубах.
    Гуляш из курицы с грибами

  • 2
    Потім додаємо гриби, свіжі або свіжоморожені, обсмажуємо до готовності грибів, хвилин 10.
    Гуляш из курицы с грибами

  • 3
    З помідорів зняти шкірку, попередньо змочивши їх в ємність з окропом на хвилину. Порізати кубиками середньої величини і помістити в сковороду. Посолити. Утушить масу, щоб википіла рідина.
    Гуляш из курицы с грибами

  • 4
    Взяти півкурки, бажано частини без дрібних кісток: грудинку, гомілки, стегна. Розрізати на невеликі шматки, посолити, поперчити, додати спеції і добре перемішати. Дати постояти деякий час, потім обсмажити на вершковому маслі до рум'яної скоринки. Додати в овочеву суміш, залити соусом. Соус - це добре змішані у воді томатна паста, сметана борошно плюс щіпка солі. Тушкуємо під кришкою на повільному вогні 10-15 хвилин, помішуючи.
    Гуляш из курицы с грибами

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок