Курячі стегенця в духовці

Вечеря, Другі страви, Страви з м'яса

Наше завдання приготувати смачну страву на святковий стіл, не особливо заморочуючись. Приготуємо курячі стегенця в духовці з картоплею. Цим самим вб'ємо двох зайців. За один раз отримаємо смачну курку і гарнір до неї.


Куріние стегенця в духовке


Інгредієнти для приготування курячих стегенець


Щоб приготувати курячі стегенця в духовці нам знадобляться такі продукти:



  • 6-8 курячих стегенець

  • 10-12 картоплин

  • перець чорний мелений

  • сіль

  • додаткова приправа: суміш паприки і сушеного помідора


Як приготувати курячі стегенця в духовці


Картоплю помити під струменем води і почистити. Очищені картоплини розрізати на чотири частини і викласти на деко. Злегка посолити.


Картофель викласти на протівень


Курячі стегенця розділити кожне на дві частини. Вони легко діляться гострим ножем, головне потрапити в суглоб. Якщо гостей планується не багато або зовсім не планується, можна залишити цілими :).


Стегенця посолити, поперчити з усіх боків і викласти поверх картоплі.


Сверху викласти курячі бедришкі


Розігріти духовку до 200 градусів і поставити деко з картоплею і куркою в духовку.


Поставіть в духовку


Тримати в духовці до готовності картоплі. У процесі приготування з курячих стегенець витопиться жирок, стече вниз і оживляти картопельку.


Самі стегенця зарум'яняться і стануть дуже апетитними.


Запечь до готовності


Подавати на стіл з овочами і свіжою зеленню.


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок