Рибні оладки по-американськи

Страви з риби

Рибні оладки по-американськи

Оладки і млинці (кейки і панкейкі) широко поширені в Америці. Особливо цікавий рецепт оладок з риби. Причому з тихоокеанського лосося. Ця чудова риба живе там в природних умовах.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Горбуша
Кілограма

Борошно кукурудзяне
150 грам

Рослинна олія
4 столові ложки

Сіль
за смаком

Соус соєвий
1 їдальня ложка

Цибуля ріпчаста
1 головка

Яйце куряче
2 штуки

Вершки 10%
100 мілілітрів

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    У нас теж є ці лососі, які називаються далекосхідні. Це не норвезька садковая комбікормова мильна форель або лосося, це дикі риби. Вони живуть кілька років в океані, а потім підходять до узбережжя для нересту на річках. Ця риба не дарма цінується в Америці вище, ніж вирощена в стійлі. Навіть найпростіша горбуша набирає в природному середовищі все необхідне і корисне і дарує його нам. Візьмемо пару шматочків растаявшей горбуші, спійманої в цьому році. Рибу треба промити в холодній воді.
    Рыбные оладьи по-американски

  • 2
    Вирізаємо з риби хребет, ребра і знімаємо шкіру, ці «відходи» разом з головами будуть використані для приготування відмінного бульйону.
    Рыбные оладьи по-американски

  • 3
    Приготуємо пару сирих курячих яєць, кукурудзяну муку і цибулину.
    Рыбные оладьи по-американски

  • 4
    Скористаємося малої кухонних механізацією. Помістимо в блендер шматки риби й уб'ємо туди ж яйця.
    Рыбные оладьи по-американски

  • 5
    Через кілька секунд ми отримуємо відмінну основу для рибного фаршу.
    Рыбные оладьи по-американски

  • 6
    Виливаємо весь цей рідкий фарш в окрему глибоку ємність. Додаємо півсклянки вершків, трохи солі і перемішуємо. Фарш треба загустити з допомогою кукурудзяного борошна. Висипаємо борошно в фарш.
    Рыбные оладьи по-американски

  • 7
    Ріжемо цибулю і додаємо в рибний фарш. У всіх подібних рецептах використовується трохи соєвого соусу. Можна налити його в фарш. Головне з цим соусом - не пересолити! Я покришив туди ще кілька гілочок свіжого кропу.
    Рыбные оладьи по-американски

  • 8
    Рибний фарш або тісто в процесі перемішування. Фаршу вийшло багато. Відокремимо половину і приберемо в холодильник для приготування інших страв. Фарш по консистенції не густий, його можна брати ложкою, можна, при деякому умінні, змочити руки у воді, брати руками і викладати на сковорідку.
    Рыбные оладьи по-американски

  • 9
    Наллємо на сковорідку трохи рослинного масла, нагріємо його і будемо робити американські рибні оладки. Я не поклав соду у фарш, але помітив, як оладки в процесі обсмажування трохи піднялися. Готові оладки виймаємо зі сковорідки в окремий посуд.
    Рыбные оладьи по-американски

  • 10
    Рибні оладки по-американськи готові. Вони мають рожевий колір на розрізі. Присутній цибулю розпушує їх структуру. Особливо гарні такі оладки в охолодженому вигляді. Їх можна подавати з різними соусами, можна зробити з них бутерброди.
    Рыбные оладьи по-американски

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок