Листковий пиріг з яблуками і горіхами

Випічка

Листковий пиріг з яблуками і горіхами

Хто любить випічку з листкового тіста, тому сподобається цей пиріг. До того ж, він не потребує великих турбот і витратних продуктів.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Тісто листкове
400 грам

Ізюм
40 грам

Яблуко
350 грам

Волоські горіхи
40 грам

Повидло яблучне
3 столових ложки

Білок яєчний
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Купуємо готове листкове тісто, поки готуємо начинку викладаємо його в тепле місце, щоб воно підтануло, але не дуже розтало (не було тісто як кваша) так його легше працювати, менше прилипає і не рветься. Приступаємо до начинки, беремо потрібну кількість яблук - це приблизно 3 яблука. Очищаємо їх і нарізаємо, родзинки промиваємо від бруду, горіхи ножем нарізаємо, додаємо варення і змішуємо.
    Слоеный пирог с яблоками и орехами

  • 2
    Розкачуємо тісто прямокутником. Один пласт перекладаємо на деко, викладаємо начинку.
    Слоеный пирог с яблоками и орехами

  • 3
    Загинаємо кінці тіста, зверху перекладаємо інший пласт тесту, в якому зроблені надрізи ножем. Потім щільно зліпити краї, змастити білком одержаний листковий пиріг, і поставити в духовку на 30 хвилин. Готовий пиріг посипаємо цукровою пудрою.
    Слоеный пирог с яблоками и орехами

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок