Свинина з картоплею і зеленою цибулею

Страви з м'яса

Свинина з картоплею і зеленою цибулею

Цей рецепт досить простий, освоїти його може навіть починаюча господиня. Поєднання шматочків свинини та картоплі - традиційно, але прикрасивши страву зеленою цибулею, в підсумку вийде апетитне друге.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Свинина
300 грам

Сало
70 грам

Картопля
4 штуки

Зелена цибуля
1 пучок

Вода
300 мілілітрів

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Свиняче м'ясо розібрати на шматочки невеликого розміру. Використовуючи спеціальний молоточок для відбиття м'яса, злегка «попрацювати» їм, щоб надати м'ясних шматочках плоску форму.
    Свинина с картофелем и зеленым луком

  • 2
    На сковороді обсмажити свиняче сало, попередньо подрібнивши його на шматочки.
    Свинина с картофелем и зеленым луком

  • 3
    Відбиті свинячі шматочки «відправити» смажитися до сала (але не до «кірочки»). Хвилин 10.

  • 4
    Картопля (вимитий і очищений від шкірки) порізати уздовж на «кругляш».
    Свинина с картофелем и зеленым луком

  • 5
    Викласти картоплю поверх сала, посолити і поперчити. Влити стільки кип'яченої води, скільки потрібно для того, щоб повністю закрити картоплю.

  • 6
    Гасити свинину та картоплю до готовності. При подачі на стіл рясно посипати попередньо нашаткованою свіжим зеленим цибулею.

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок