Салат з капустою, морквою і перцем

Салати

Салат з капустою, морквою і перцем

Дуже легкий і смачний салат. Особливо страва припаде до смаку любителям натуральної та здорової їжі. Рекомендую Вам поекспериментувати з квітами болгарського перцю: смаки виходять різні.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Капуста білоголова
300 грам

Болгарський перець
1 штука

Морква
1 штука

Цибуля ріпчаста
1 штука

Кріп
за смаком

Рослинна олія
2 столових ложки

Сіль
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Капусту шаткуємо тонкими довгими смужками, а потім перекладаємо її в салатник. Додаємо трохи солі, і мнемо капусту руками до тих пір, поки не з'явиться сік.
    Салат с капустой, морковью и перцем

  • 2
    Моркву очищаємо, натираємо на крупній тертці і перекладаємо її в салатник.
    Салат с капустой, морковью и перцем

  • 3
    Цибулю очищаємо від лушпиння, нарізаємо тонкими смужками і висипаємо в тарілку до перероблених овочів.
    Салат с капустой, морковью и перцем

  • 4
    Болгарський перець миємо, очищаємо від насіння і нарізаємо його тонкою соломкою. Потім викладаємо перець в салатник.
    Салат с капустой, морковью и перцем

  • 5
    Моєму кріп, подрібнюємо його і кладемо в тарілку.

  • 6
    Зверху поливаємо овочі рослинним маслом.

  • 7
    Додаємо сіль за смаком, все ретельно перемішуємо. Салат готовий. Приємного всім апетиту!
    Салат с капустой, морковью и перцем

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок