Дуже смачна страва суп,належить до російської кухні. Можна приготувати, використовуючи мультиварку. Зручність використання мультиварки в тому, що всі інгредієнти помістити в чашу все відразу.
Інгредієнти:
Кількість порцій:
4 Яловичина 70 грам
|
Картопля 120 грам
|
Крупа перлова 70 грам
|
Огірок солоний 1 штука
|
Цибуля ріпчаста Штуки
|
Морква 20 грам
|
Томатна паста 1 їдальня ложка
|
Вода 600 мілілітрів
|
Розсіл огірковий 30 мілілітрів
|
Сіль щіпка
|
У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
Новий лист покупок
Покрокова інструкція:
1
Готуємо інгредієнти. М'ясо добре промиваємо. Чистимо цибулю, моркву, картоплю. До прозорої води добре промиваємо перловку.
2
Всі підготовлені інгредієнти ріжемо невеликими кубиками. Морква натераем на крупну тертку.
3
Для приготування розсольнику використовуємо мультиварку RMC-02. Засипаємо інгредієнти в чашу мультиварки, заливаємо водою, сіль і спеції за смаком.
4
Використовуючи кнопки управління ставимо програму. Натискаючи кнопку "Меню", домагаємося загоряння індикатора "Суп - гасіння", час готування - 1 годину.
5
Почекавши час після звукового сигналу розливаємо по тарілочках. При необхідності прикрасьте зеленню і подавайте зі сметаною.