Скумбрія з овочами в духовці

Страви з риби

Скумбрія з овочами в духовці

Запечені овочі та ароматна скумбрія - соковита і при цьому з золотистою скоринкою... Ну як, слинки потекли?

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Скумбрія
800 грам

Буряк
1 штука

Морква
2 штуки

Цибуля ріпчаста
2 штуки

Помідор
3 штуки

Цукіні
1 штука

Зелень
за смаком

Сік лимона
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Скумбрію потрібно як слід розібрати - очистити, вийняти хребет і полити лимонним соком.
    Скумбрия с овощами в духовке

  • 2
    Фольгу розстелити на деко, рясно змастити маслом і викласти нарізані овочі - буряк, морква, цибуля, цукіні, помідори і присипати зеленню (кріп і петрушка). Все це посолити, поперчити, збризнути олією.
    Скумбрия с овощами в духовке

  • 3
    Зверху на овочі викласти скумбрію (шкірою догори), змастити трохи майонезом. Все це накрити фольгою (краї щільно закрити і відправити в духовку на пів години, після цього розкрити фольгу і довести запекаемое страва до бажаного золотистого кольору. В результаті Ви отримаєте ситне і дуже смачне блюдо - запечені овочі та скумбрію, яка залишиться соковитою і дуже апетитною.
    Скумбрия с овощами в духовке

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок