Ароматні свинячі реберця

Страви з м'яса

Ароматні свинячі реберця

Свинячі ребра, приготовані за цим рецептом, виходять соковитими, ароматними і ніжними на смак. Мінімум зусиль - і кулінарний шедевр на Вашому столі!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Свинні ребра
1 кілограм

Картопля
600 грам

Цибуля ріпчаста
2 головки

Мед
3 столових ложки

Соус соєвий
за смаком

Томатний соус
2 столових ложки

Гірчиця
1 їдальня ложка

Спеції
за смаком

Суміш італійських трав
за смаком

Суміш середземноморських трав
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для цього рецепта в ідеалі потрібно вибирати не жирні ребра, а м'ясисті. Реберця порубати на невеликі шматочки і замаринувати на 3 години в такому маринаді: соєвий соус мед томатний кетчуп гірчиця спеції.
    Ароматные свиные ребрышки

  • 2
    Картопля вимити доведеться ідеально - чистити його не потрібно. Розрізати на шматочки, полити олією і посипати спеціями, викласти на фольгу і "вкрити" нарізаним великими кільцями цибулі.
    Ароматные свиные ребрышки

  • 3
    Зверху викласти ребра, вилити на них маринад (щоб він не "втік", зробити з фольги бортики. Відправити в розігріту духовку на годину, щільно закривши всі фольгою. Через годину відкрити і запікати ще хвилин 40, поливаючи вмістом запекаемого страви. Аромат буде таким спокусливим, що й сусідам відразу захочеться їсти, повірте!
    Ароматные свиные ребрышки

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок