Шарлотка з яблуками

Десерти

Шарлотка з яблуками

Яблучна шарлотка - легкий і корисний рецепт.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
8

Цукор
1 склянка

Борошно пшенична
1 склянка

Яблука
3 штуки

Панірувальні сухарі
1 чайна ложка

Цукрова пудра
1 чайна ложка

Яйце куряче
3 штуки

Цукор ванільний
2,5 грама

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для початку збиваємо 3 яйця зі склянкою цукру(200 гр.) і з ванільним цукром (0,25 упаковки). Збиваємо до тих пір, поки цукор повністю не розчиниться.
    Шарлотка с яблоками

  • 2
    В отриману суміш ми додаємо склянку борошна (200 гр.), обережно заважаємо ложкою, до тих пір поки маса не стане однорідною.
    Шарлотка с яблоками

  • 3
    Для шарлотки краще брати кислі яблука, що б блюдо не вийшло приторно солодким. Яблука необхідно нарізати на шматочки, приблизно 16 часточок.
    Шарлотка с яблоками

  • 4
    Форму змащуємо маслом, посипаємо панірувальними сухарями, розкладаємо яблука на дно форми, зверху виливаємо тісто.
    Шарлотка с яблоками

  • 5
    Духовку розігріваємо до 180 градусів, поміщаємо туди форму і випікаємо 30-40 хвилин. У перші півгодини випічки не можна відкривати духовку, так як тісто ніжне і може впасти.

  • 6
    Готову шарлотку можна присипати цукровою пудрою, за бажанням.

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок