Яблучна шарлотка - легкий і корисний рецепт.
Інгредієнти:
Кількість порцій:
8 Цукор 1 склянка
|
Борошно пшенична 1 склянка
|
Яблука 3 штуки
|
Панірувальні сухарі 1 чайна ложка
|
Цукрова пудра 1 чайна ложка
|
Яйце куряче 3 штуки
|
Цукор ванільний 2,5 грама
|
У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
Новий лист покупок
Покрокова інструкція:
1
Для початку збиваємо 3 яйця зі склянкою цукру(200 гр.) і з ванільним цукром (0,25 упаковки). Збиваємо до тих пір, поки цукор повністю не розчиниться.
2
В отриману суміш ми додаємо склянку борошна (200 гр.), обережно заважаємо ложкою, до тих пір поки маса не стане однорідною.
3
Для шарлотки краще брати кислі яблука, що б блюдо не вийшло приторно солодким. Яблука необхідно нарізати на шматочки, приблизно 16 часточок.
4
Форму змащуємо маслом, посипаємо панірувальними сухарями, розкладаємо яблука на дно форми, зверху виливаємо тісто.
5
Духовку розігріваємо до 180 градусів, поміщаємо туди форму і випікаємо 30-40 хвилин. У перші півгодини випічки не можна відкривати духовку, так як тісто ніжне і може впасти.
6
Готову шарлотку можна присипати цукровою пудрою, за бажанням.