Риба, запечена з маслинами

Страви з риби

Риба, запечена з маслинами

Якщо вам пощастило придбати (або зловити) велику річкову рибу, то пропоную запекти її з маслинами. Дуже цікавий смак виходить.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Маслини без кісточок
100 грам

Майонез
2 столових ложки

Морква
1 штука

Цибуля ріпчаста
1 штука

Риба річкова
1 кілограм

Приправа для риби
10 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для початку підготуємо подушку для риби: цибулю і моркву нарізати не дуже тонкими брусочками, а маслини - кружечками. Викласти овочі на застелений фольгою деко, посолити, полити олією.
    Рыба, запеченная с маслинами

  • 2
    На овочеву подушку викласти рибу (попередньо підготовлену звичайним способом - добре почищену і промиту), посолити, змастити майонезом, змішаним зі спеціями, і зробити надрізи, в які помістити колечка маслин. Щільно упакувати і відправити в духовку на 40 хвилин.
    Рыба, запеченная с маслинами

  • 3
    По закінченню цього часу відкритість фольгу і довести рибу до бажаної рум'яності. Подавати можна разом з запеченими овочами.
    Рыба, запеченная с маслинами

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок