Салат "оселедець під шубою" класичний

Салати

Салат "оселедець під шубою" класичний

Способів приготування класичного рибного салату «Оселедець під шубою» є багато. Але у кожного кухаря є свої «секрети». Ось ще один спосіб пригостити гостей смачною рибною стравою.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
8

Оселедець
1 штука

Цибуля ріпчаста
2 штуки

Картопля
4 штуки

Морква
2 штуки

Буряк
2 штуки

Майонез
100 мілілітрів

Горошок консервований
50 грам

Сіль
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Перш, ніж укласти інгредієнти шарами, їх (інгредієнти) потрібно підготувати. Для цього відварюємо картоплю, буряк і моркву в воді, в яку не забуваємо додати сіль. Готові складові потрібно остудити, "зняти шкірку. Філе оселедця нарізаємо кубиками. До речі, можна взяти і рибні пресерви.
    Салат

  • 2
    Ріпчасту цибулю дрібно ріжемо (попередньо можна потримати його в воді, якщо овоч горький).
    Салат

  • 3
    Картопляні бульби подрібнюємо на тертці (осередку - великі).
    Салат

  • 4
    Аналогічно подрібнюємо "помаранчеву" мешканку грядок...
    Салат

  • 5
    і буряк.
    Салат

  • 6
    Викладаємо шару в наступній послідовності: оселедець, цибуля, картопля, морква, буряк, майонез; присмачуючи кожен новий шар майонезом.

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок