Цей легкий суп у нас вдома їсть навіть маленька дитина. Смак у нього з легкою приємною кислинкою. Для дівчаток на дієті він буде хорошою паличкою-виручалочкою.
Інгредієнти:
Кількість порцій:
3 Капуста цвітна 400 грам
|
Морква 1 штука
|
Цибуля ріпчаста 1 штука
|
Сіль щіпка
|
Помідор 2 штуки
|
У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
Новий лист покупок
Покрокова інструкція:
1
Ставимо каструлю з півтора склянками води на вогонь. Коли вода закипить, опускаємо в неї дрібно нарізану цибулю і нарізану шматочками моркву. Солимо воду.
2
Розбираємо на невеликі суцвіття вимиту цвітну капусту.
3
Коли цибулю з морквою прокипят 15 хвилин, опускаємо в воду цвітну капусту.
4
Розрізаємо навпіл помідори, обрізаємо плодоніжки. Натираємо помідори на крупній тертці, розташувавши помідор опуклою стороною долоні і сильно натискаємо на тертку. Шкірочка з помідора залишиться у нас в руці. М'якоть помідорів виливаємо в каструлю.
5
Через 5 хвилин знімаємо овочевий суп з вогню. Трохи охолоджуємо і перебиваємо блендером.