Відкритий рибний пиріг

Страви з риби



Любите рибу? А випічку? А якщо і те, і інше відразу? Але тільки так, щоб довго не морочитися? Тоді спробуйте зробити відкритий рибний пиріг! Багато часу не піде, а результат вас приємно порадує.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
8

Сир
200 грам

Розпушувач
1 чайна ложка

Борошно пшенична
200 грам

Цукор
1 чайна ложка

Рослинна олія
4 столові ложки

Яйце куряче
3 штуки

Сардини (рибні консерви)
1 банку

Картопля
100 грам

Сметана 15% жирності
100 грам

Зелень
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для тесту нам потрібно буде приготувати одну пачку сиру, краще знежиреного (щоб сухіше був), парочку яєць, чайну ложечку розпушувача, двісті грам борошна, чайну ложечку цукру і чотири ложки соняшникової олії.
    Открытый рыбный пирог

  • 2
    Для начинки візьмемо одну банку будь-яких рибних консервів в олії, кілька варених картоплин (якщо є). Замість картоплі можна взяти кабачки, стручкову квасолю і так далі - загалом, будь-які овочі, які забажаєте. А замість консерви, до речі, можна взяти скибочки слабосоленої червоної риби - ще смачніше буде, природно. Так само нам знадобиться сто грам нежирної сметанки, сіль і спеції, одне яйце і ще можна додати дрібно нарізаної зелені, якщо є.
    Открытый рыбный пирог

  • 3
    Змішуємо сирок з маслом, цукром, сіллю і яйцями.
    Открытый рыбный пирог

  • 4
    Змішаємо муку з розпушувачем і будемо поступово додавати в тісто, поки воно не стане густим і слухняним.
    Открытый рыбный пирог

  • 5
    Викладемо в змащену форму і розімніть по дну, зробивши невеликі бортики. Розкладемо вибрані овочі.
    Открытый рыбный пирог

  • 6
    Потім викладемо розкришений рибу з консерви або скибочки малосольною сьомги або форелі. Посиплемо зеленню, спеціями.
    Открытый рыбный пирог

  • 7
    Яєчко гарненько взболтаем зі сметанкою і заллємо цією сумішшю наш пиріг.
    Открытый рыбный пирог

  • 8
    Відправимо в духовочку приблизно на 30-35 хвилин, температура приблизно 180-190 градусів. Орієнтуватися будемо, як звичайно, на золотисту скориночку. І запаморочливий запах!
    Открытый рыбный пирог

  • 9
    Готовий пиріг разрежем на вісім частин, постараємося дати йому охолонути. Наливаємо кухоль гарячого чаю - і приємного апетиту!
    Открытый рыбный пирог

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок