Томатний соус з фаршем

Соуси

Томатний соус з фаршем

Хочу порекомендувати Вам дуже швидкий у приготуванні соус до локшині або макаронів з фаршу. Справжня знахідка для тих, у кого немає часу.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Фарш м'ясний
500 грам

Цибуля ріпчаста
1 штука

Рослинна олія
2 столових ложки

Томатна паста
1 їдальня ложка

Локшина широка
300 грам

Суміш італійських трав
Чайні ложки

Сіль
за смаком

Коріандр
щіпка

Приправа для м'яса
за смаком

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Цей соус я часто роблю з двох причин: 1. Готується він блискавично. 2. Всі в родині його люблять. А мене навчили його робити греки, з якими ми колись перетнулися по роботі. Отже, найперше - це лук, який треба почистити і дуже дрібно нарізати. Цибулю слід злегка обсмажити в рослинній олії.
    Томатный соус с фаршем

  • 2
    Коли цибуля обсмажиться, додати томатну пасту і всі спеції із травами. Добре перемішайте, дайте томату трохи прогрітися в маслі. Потім додайте півсклянки води і дайте соусу закипіти.
    Томатный соус с фаршем

  • 3
    Не має значення, який фарш ви взяли: яловичину, свинину, баранину або птицю. Все на любителя. Дати потушиться м'яса в соусі приблизно 10 хвилин.
    Томатный соус с фаршем

  • 4
    За цей час приготуйте локшину.
    Томатный соус с фаршем

  • 5
    Готовий соус змішайте з фаршем з локшиною і викладіть на блюдо. Приємного апетиту!
    Томатный соус с фаршем

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок