Салат з печінкою

Салати

Салат з печінкою

Цей салатик підійде любителям печінки. Робиться швидко і в поєднанні з продуктами виходить ніжний.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Печінка куряча
400 грам

Яйце куряче
3 штуки

Морква
1 штука

Огірки консервовані
2 штуки

Майонез легкий
150 грам

Сіль
щіпка

Спеції
щіпка

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    У киплячу воду насипаємо сіль і спеції, опускаємо очищену моркву відварюємо, дістаємо. Наступного відварюємо буквально хвилини 3-5 печінку. Підійде яловича або куряча. Прокипіла-дістаємо. Опускаємо у воду яйця. Коли яйця зваряться - 7 хвилин, дістаємо їх, остуджуємо і очищаємо.
    Салат с печёнкой

  • 2
    Печінка і консервовані огірки нарізаємо соломкою, а моркву і яйця, тремо на тертці.
    Салат с печёнкой

  • 3
    Всі інгредієнти на тарілку викладаємо в наступній послідовності: половину печінки, половину подрібнених огірків, потім шар яєць і тонкий шар майонезу.
    Салат с печёнкой

  • 4
    Вгору на яйця викладаємо всю моркву і знову повторюємо шари печінки і огірочка. Перемазываем майонезом шар огірків і присипаємо яйцями. Прикрашаємо.
    Салат с печёнкой

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок