Юшка з судака

Страви з риби

Юшка з судака

Вуха - це найпростіший рибний суп, до складу якого входить один або декілька видів риб, цибуля, картопля і спеції. У даному рецепті ще міститься куряче яйце, яке тільки покращує смак страви.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Судак
700 грам

Вода
2 літра

Цибуля ріпчаста
2 штуки

Картопля
5 штук

Зелень
за смаком

Перець чорний горошком
7 штук

Лавровий лист
2 штуки

Сіль
за смаком

Яйце куряче
1 штука

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Рибу чистимо, потрошимо, відрізаємо всі плавники і видаляємо зябра. Моєму рибу під струменем холодної води, і нарізаємо її шматочками.
    Уха из судака

  • 2
    Лук очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками. У каструлю наливаємо 2 літри води, додаємо подрібнену цибулю і ставимо варити на вогонь.
    Уха из судака

  • 3
    Очищаємо картоплю від шкірки.
    Уха из судака

  • 4
    Нарізаємо його великими шматочками і висипаємо в киплячу воду з цибулею. Додаємо сіль за смаком.
    Уха из судака

  • 5
    Через пару хвилин після закипання, кладемо в бульйон всі шматки судака.

  • 6
    Потім додаємо лавровий лист і перець горошком. Варимо 15-20 хвилин.

  • 7
    За пару хвилин до зняття з вогню, розбиваємо яйце в окрему тарілку, збиваємо його і тонкою цівкою вливаємо в юшку, при цьому постійно помішуємо. Повинна вийти яєчна "павутинка". Каструлю знімаємо з плити. Подрібнюємо зелень (кріп, петрушку, зелений лук) і висипаємо її в юшку. Наш рибний суп готовий. Приємного апетиту!
    Уха из судака

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок