Мойва солона

Страви з риби

Це рецепт моєї дружини. Сам я мойву не надто поважаю, особливо солону. Весь вимажешься, змучить, а насправді почистив і з'їв всього пару рибок. Ось смажену мойву ще можна поїсти, і то тому що можна їсти з кістками.


Хоча я, можливо, чіпляюся. Смак у неї цікавий, з картопелькою пюре відмінно йде, ще б чистилася сама-собою)" / />


Соленая мойва


Інгредієнти


Набір продуктів не складний, для приготування нам знадобляться:



  • свіжа мойва

  • цибуля ріпчаста

  • соняшникова олія

  • лавровий лист

  • свіжі кріп і петрушка

  • зерна кінзи

  • перець чорний і червоний

  • сіль


Берем свіжу мойву


Рецепт приготування солоної мойви


Рецепт теж нехитрий, беремо свіжу мойву, потрошимо її, а якщо лінь, то цей крок можна пропустити.


У миску з мойвою додаємо нарізану півкільцями ріпчасту цибулю. Кладемо кілька лаврових листочків.


Додаємо зерна кінзи, гарненько солимо і перчимо.


Добавляем цибулю і спеціі


Додаємо крупно порізану зелень і заливаємо трохи рослинного масла.


добавляем зелень і рослинне масло


Все ретельно перемішуємо.


тщательно перемешіваем


Накриваємо кришкою і прибираємо в холодильник на 1-3 дні.


Потім відварюємо картопельку, дістаємо з холодильника солону мойвочку і отримуємо задоволення.


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок