Вівсяне печиво з гарбузовим насінням і родзинками

Випічка

Вівсяне печиво з гарбузовим насінням і родзинками

Медове, вівсяне печиво виходить дуже ніжним і м'яким. А гарбузове насіння в поєднанні з родзинками надають йому незвичайний смак. Таке печиво особливо підходить для початку дня.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Мед
2 столових ложки

Цукор
50 грам

Масло вершкове
150 грам

Вода
1 їдальня ложка

Вівсяні пластівці
1 склянка

Борошно пшенична
1 склянка

Сода харчова
Чайних ложки

Сіль
щіпка

Ізюм
Склянки

Насіння гарбуза
40 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Вершкове масло розтоплюємо і додаємо до нього мед, цукор і кип'ячену воду. Гарненько все перемішуємо.
    Овсяное печенье с тыквенными семечками и изюмом

  • 2
    У масляну суміш додаємо сухі інгредієнти: сіль, просіяне борошно, соду і вівсяні пластівці. Все ретельно перемішуємо і залишаємо тісто на 15 хвилин, щоб він настоявся.
    Овсяное печенье с тыквенными семечками и изюмом

  • 3
    Потім всипаємо гарбузове насіння і вимитий родзинки.
    Овсяное печенье с тыквенными семечками и изюмом

  • 4
    Все перемішуємо. Тісто готове. Деко застеляємо пергаментним папером. Тісто чайною ложкою викладаємо на деко, надаючи форму невеликих коржиків. Викладаємо їх на невеликій відстані один від одного.
    Овсяное печенье с тыквенными семечками и изюмом

  • 5
    Печиво випікаємо в духовці при температурі 160 градусів 10-15 хвилин. Готове печиво ще дуже м'яке, тому викладаємо його на дерев'яну дошку. Там воно охолоне і прийме правильну форму.
    Овсяное печенье с тыквенными семечками и изюмом

  • 6
    Медове вівсяне печиво з гарбузовим насінням і родзинками готово. Приємного апетиту!
    Овсяное печенье с тыквенными семечками и изюмом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок