Слабосолона форель

Вечеря, Другі страви, Страви з риби

Тільки уявіть ... Ранній ранок. Наливаєте кухоль гарячого солодкого чаю. Намазуєте на свіжий хліб вершкове масло. А зверху кладете товстий шматочок ... Ні Два товстих шматочка найніжнішої злегка солоній морській форелі.


Слабосоленая форель



Слинки проковтнув, закотили рукави і приступаємо до готування.


Інгредієнти


Щоб приготувати малосольну форель нам знадобляться



  • форель морська, грам 500

  • половинка лимона

  • чорний мелений перець

  • сіль


Нарізаємо великими шматочками і складаємо в посуд для засолювання.


Нарезаем форель


Ідеальний варіант - це пластмасовий контейнер із щільно закривається кришкою.


Нарізаємо половинку лимона тонкими скибочками і додаємо до риби.


Добавляем лімон


Щедро солимо і перчимо. Незважаючи на те, що рецепт називається слабосолона форель , солі треба покласти досить багато, інакше риба вийде зовсім солона.


Солім і перчимо форель


Гарненько все перемішуємо, закриваємо кришкою щільніше і ставимо на ніч у холодильник.


Перемешіваем, і в холодільнік


Особливо нетерплячим можна відразу приготувати собі смачний бутерброд. Не бійтеся, від цього ще ніхто не вмирав.


Готовім собі бутерброд з форелью


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок