Вся наша родина любить солянку. Для того, щоб вона прийшлася до смаку кожному члену сім'ї, я трохи змінила класичний рецепт. Цей суп не тільки смачний, але і дуже смачний.
Інгредієнти:
Кількість порцій:
10 Свинні ребра 300 грам
|
Ковбаса "Кримська" 50 грам
|
Ковбаса "Столична" 50 грам
|
Ковбаса сырокопченная "Золотава" 50 грам
|
Сосиски 1 штука
|
Шинка куряча сырокопченная 50 грам
|
Ветчиная сырокопченная боварская 50 грам
|
Картопля молода 6 штук
|
Морква 1 штука
|
Цибуля ріпчаста 2 штуки
|
Огірки солоні 3 штуки
|
Петрушка за смаком
|
Кріп за смаком
|
Томатна паста за смаком
|
Перець чорний мелений за смаком
|
Сіль за смаком
|
Вода 5 літрів
|
Перець чорний горошком за смаком
|
Лавровий лист за смаком
|
Соняшникова олія за смаком
|
Ковбаса чорізо 50 грам
|
У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
Новий лист покупок
Покрокова інструкція:
1
Наливаємо в каструлю фільтровану воду і чекаємо, поки вона закипить. Тим часом промиваємо під проточною водою свинячі ребра. Після того, як вода закипіла, кладемо в неї ребра, чекаємо закипання. При необхідності збираємо піну шумівкою. Кладемо в бульйон лавровий лист, кілька горошин чорного перцю, солимо за смаком і варимо на маленькому вогні протягом 40-60 хвилин. Коли бульйон готовий, виймаємо реберця, остуджуємо їх і відокремлюємо м'ясо від кісток. Кістки нам більше не знадобляться.
2
Чистимо картоплю і ріжемо її на невеликі шматочки.
3
Ковбасу і сосиску ріжемо кубиками.
4
Трьом моркву на крупній тертці.
5
Цибулю ріжемо кубиками.
6
Огірки тремо на крупну тертку, після чого віджимаємо. Розсіл стане нам у пригоді.
7
Бульйон доводимо до кипіння і кладемо картоплю варимо до готовності. Тим часом приступаємо до підготовки інших інгредієнтів. Ковбасу підсмажуємо на сухій сковороді, щоб прибрати зайвий жир.
8
Огірки підсмажуємо на соняшниковій олії.
9
Підсмажуємо цибулю і моркву.
10
Додаємо томатну пасту.
11
Після того, як картопля зварилася, додаємо в бульйон ковбасу, огірок, розсіл, морква і цибуля. Ріжемо петрушку і кріп.
12
Додаємо в нашу солянку сіль, перець за смаком і варимо протягом 10 хвилин. Далі додаємо зелень, даємо супу закипіти і знімаємо з вогню. Вуаля, солянка готова. Подавати її можна з часточкою лимончика і оливкою. Їжте на здоров'я!