Солянка по-домашньому

Перші страви

Солянка по-домашньому

Вся наша родина любить солянку. Для того, щоб вона прийшлася до смаку кожному члену сім'ї, я трохи змінила класичний рецепт. Цей суп не тільки смачний, але і дуже смачний.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
10

Свинні ребра
300 грам

Ковбаса "Кримська"
50 грам

Ковбаса "Столична"
50 грам

Ковбаса сырокопченная "Золотава"
50 грам

Сосиски
1 штука

Шинка куряча сырокопченная
50 грам

Ветчиная сырокопченная боварская
50 грам

Картопля молода
6 штук

Морква
1 штука

Цибуля ріпчаста
2 штуки

Огірки солоні
3 штуки

Петрушка
за смаком

Кріп
за смаком

Томатна паста
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

Сіль
за смаком

Вода
5 літрів

Перець чорний горошком
за смаком

Лавровий лист
за смаком

Соняшникова олія
за смаком

Ковбаса чорізо
50 грам

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Наливаємо в каструлю фільтровану воду і чекаємо, поки вона закипить. Тим часом промиваємо під проточною водою свинячі ребра. Після того, як вода закипіла, кладемо в неї ребра, чекаємо закипання. При необхідності збираємо піну шумівкою. Кладемо в бульйон лавровий лист, кілька горошин чорного перцю, солимо за смаком і варимо на маленькому вогні протягом 40-60 хвилин. Коли бульйон готовий, виймаємо реберця, остуджуємо їх і відокремлюємо м'ясо від кісток. Кістки нам більше не знадобляться.
    Солянка по-домашнему

  • 2
    Чистимо картоплю і ріжемо її на невеликі шматочки.
    Солянка по-домашнему

  • 3
    Ковбасу і сосиску ріжемо кубиками.
    Солянка по-домашнему

  • 4
    Трьом моркву на крупній тертці.
    Солянка по-домашнему

  • 5
    Цибулю ріжемо кубиками.
    Солянка по-домашнему

  • 6
    Огірки тремо на крупну тертку, після чого віджимаємо. Розсіл стане нам у пригоді.
    Солянка по-домашнему

  • 7
    Бульйон доводимо до кипіння і кладемо картоплю варимо до готовності. Тим часом приступаємо до підготовки інших інгредієнтів. Ковбасу підсмажуємо на сухій сковороді, щоб прибрати зайвий жир.
    Солянка по-домашнему

  • 8
    Огірки підсмажуємо на соняшниковій олії.
    Солянка по-домашнему

  • 9
    Підсмажуємо цибулю і моркву.
    Солянка по-домашнему

  • 10
    Додаємо томатну пасту.
    Солянка по-домашнему

  • 11
    Після того, як картопля зварилася, додаємо в бульйон ковбасу, огірок, розсіл, морква і цибуля. Ріжемо петрушку і кріп.
    Солянка по-домашнему

  • 12
    Додаємо в нашу солянку сіль, перець за смаком і варимо протягом 10 хвилин. Далі додаємо зелень, даємо супу закипіти і знімаємо з вогню. Вуаля, солянка готова. Подавати її можна з часточкою лимончика і оливкою. Їжте на здоров'я!
    Солянка по-домашнему

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок