Курячі грудки із зеленою квасолею і броколі в вершковому соусі

Страви з м'яса

Курячі грудки із зеленою квасолею і броколі в вершковому соусі

Швидке,смачне і корисне блюдо. Курячі грудки виходять дуже ніжними, а брокколі надає їм особливої смак і аромат.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Броколі
100 грам

Квасоля зелена стручкова
100 грам

Спеції
3 столових ложки

Вершки 20%
1 склянка

Цибуля ріпчаста
1 головка

Часник
1 головка

Соус соєвий
за смаком

Орегано сушений
щіпка

Грудка куряча
2 штуки

У лист покупок
Вибрати аркуш покупок:
    Новий лист покупок

    Покрокова інструкція:



  • 1
    Поріжемо 2 великих курячих філе на шматочки, також поріжемо цибулю і часник. Всі разом викладаємо на сковорідку, поливаємо малою кількістю соєвого соусу, посипаємо спеціями для курки (або будь-якими іншими вашими улюбленими спеціями для м'яса),смажимо до золотистої скоринки.
    Куриные грудки с зеленой фасолью и брокколи в сливочном соусе

  • 2
    Добре смажимо,стежимо аби не підгоріло,додаємо сушений орегано, заморожену брокколі і зелену стручкову квасолю.
    Куриные грудки с зеленой фасолью и брокколи в сливочном соусе

  • 3
    Протушиваем деякий час для того,щоб брокколі і квасоля стали м'якими і просочили грудки своїм ароматом. Потім додаємо вершки.
    Куриные грудки с зеленой фасолью и брокколи в сливочном соусе

  • 4
    Посипаємо все ще раз спеціями, додаємо сіль, перець за смаком. Перемішуємо і вуаля!!! Прекрасний обід/вечеря готовий! Ще зверху можна посипати сиром з ним страва буде ще смачніше! Приємного апетиту!
    Куриные грудки с зеленой фасолью и брокколи в сливочном соусе

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок